Νέα στοιχεία για το Steins;Gate Zero

O βασικός ιστότοπος για το anime του Steins;Gate 0, αποκάλυψε ένα key visual, νέους χαρακτήρες και μέλη του cast που επιστρέφουν από το παιχνίδι, την Παρασκευή 16/03. Το key visual καλωσορίζει τους νέους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο franchise του anime για πρώτη φορά.

 

Η πρεμιέρα του Stein;Gate 0 θα γίνει στα Tokyo MX, TV Aichi, KBS Kyoto, Sun TV και TV Q Kyuushuu στις 11 Απριλίου, 2018. Θα προβληθεί, επίσης, στα AT-X, BS11, και Tochigi TV. Η AbemaTV με τη σειρά της, θα «streamάρει» το anime την προαναφερθείσα ημερομηνία. Οι εμπορικές εταιρίες Sofmap και Neowing απαριθμούν 23 επεισόδια που θα έχουν ήδη προβληθεί στα ιαπωνικά κανάλια και ένα OVA, που θα διανεμηθεί στα σπίτια με την αγορά της συλλογής.

To anime στηρίζεται στο ομώνυμο ηλεκτρονικό παιχνίδι και τα μέλη του cast επαναλαμβάνουν με κάποιες χαρακτηριστικές διαφορές τους ρόλους τους από προηγούμενα παιχνίδια και anime. Η PQube κυκλοφόρησε το παιχνίδι Steins;Gate 0 για τα Play Station 4 και Play Station Vita στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική το Νοέμβριο του 2016.

Ο Kenichi Kawamura (Qualidea Code, SoniAni: Super Sonico the Animation) σκηνοθετεί το anime στην White Fox (Girls’ Last Tour, Re:ZERO -Starting Life in Another World-), ο Jukki Hanada (Love Live! Sunshine!!, Nichijō) επιστρέφει από το προηγούμενο anime ως υπεύθυνος για την σύνθεση της σειράς, ενώ ο Tomoshige Inayoshi (Buddy Complex, Battle Spirits: Sword Eyes), ο οποίος διετέλεσε σκηνοθέτης επεισοδίου στο πρώτο τηλεοπτικό anime, σχεδιάζει τους χαρακτήρες με βάση τα αρχικά σχέδια του Ηuke.

Η Kanako Itou τραγουδά το opening theme «Fatima» και το ροκ συγκρότημα Zwei, εκτελεί το ending theme song, «Last Game».

H Kadokawa, είχε αποκαλύψει ήδη από τον Ιούλιο την επικείμενη παραγωγή του anime κατά το «Steins;Gate World Line 2017-2018 Project».

Η προσαρμογή σε manga για το Steins;Gate 0, ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου, 2017, από τον Taka Himeno.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project Steins;Gate και την υπόθεση, ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Steins;Gate Project

Advertisements