Επιστρέφει το Mob Psycho 100 με δεύτερη σεζόν

Στο event της Κυριακής 18/03, «Mob Psycho 100 Reigen: Shirarezaru Kiseki Reinōryokusha» (The Miraculous Unknown Psychic), ανακοινώθηκε ότι έχει δοθεί το πράσινο φως για την δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του καναλιού BONES, του Mob Psycho 100.

Ο πρώτος άνθρωπος του ΟΝΕ (One-Punch Man) που ξεκίνησε τη σειρά Mob Psycho 100 στην Ura Sunday το 2012 και αργότερα στο Manga ONE του Shogakukan το 2014, τελείωσε την δουλειά του τον Δεκέμβρη, ενώ το Shogakukan δημοσίευσε στις 15 του προηγούμενου μήνα, έναν μικρό όγκο από τα manga του.

Η πρώτη προσαρμογή του anime από το manga του ONE πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2016 και η Crunchyroll την μετέδιδε με αγγλικούς υπότιτλους σε Ευρώπη και Αμερική.

Η Funimation περιγράφει το storyboard ως εξής:

Ο Kageyama Shigeo (επίσης γνωστός ως Mob), είναι ένας 8ετής μαθητής με ισχυρές διανοητικές ικανότητες. Στον δρόμο που του χαράσσει ο μέντοράς του, Reigen, o Mob χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να εξορκίσει κακά πνεύματα. Όμως, η βούλησή του να είναι κανονικός όπως όλοι οι άλλοι, τον αναγκάζει να καταπνίξει τις δυνάμεις και τα συναισθήματά του μέχρι να χτυπήσει το 100 τοις εκατό – ένα σημείο, όπου τα συναισθήματά του είναι ανεμπόδιστα και μια πιο σκοτεινή δύναμη αναλαμβάνει.

Το manga, επίσης, ενέπνευσε την δημιουργία ενός τηλεοπτικού δράματος με πρωταγωνιστή τον Tatsuo Hamada ως τον Shigo «Mob» Kageyama, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Ιανουαρίου και στην τηλεόραση του Τόκιο στις 18 του ίδιου μήνα. Εντυπωσιακή είναι, επίσης, μια σκηνή στην οποία ο ηθοποιός Setsuo Ito επαναλαμβάνει τον ρόλο του Mob από το anime.

O σκηνοθέτης Yuzuru Tachikawa ανακοίνωσε κατά το event ότι το προσωπικό της BONES θα παραμείνει το ίδιο με αυτό της πρώτης σεζόν.

H εκπρόσωπος τύπου της Crunchyroll, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα κυκλοφορήσει το anime Mob Mobo 100 Reigen, ένα απάνθισμα 60 λεπτών, το οποίο και προβλήθηκε σήμερα στη 01:00 π.μ. EDT (Eastern Daylight Time).

To Mob Psycho 100 Reigen: Shirarezaru Kiseki Reinōryokusha (The Miraculous Unknown Psychic) εστιάζει στον δάσκαλο του Mob, Reigen, ο οποίος παίρνει την ιδέα να γράψει μια αυτοβιογραφία. Αυτό, περιλαμβάνει τα γεγονότα της προηγούμενης τηλεοπτικής σειράς, αλλά το 25% περίπου, αποτελεί ολοκαίνουργιο υλικό. Έκανε ντεμπούτο σε event που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία την Κυριακή 18/03, μαζί με την ανακοίνωση για την δεύτερη σεζόν του anime.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την δεύτερη σεζόν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Advertisements