Νέο anime project για το KonoSuba

 

 

5pb-KonoSuba-Game-Ann

Είδος: Κωμωδία, Φαντασία

Οι «φωνητικοί» ηθοποιοί Jun Fukushima και Rie Takahashi ανακοίνωσαν στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα HiBiKi  την Τρίτη, ότι οι KonoSuba light novels του Natsume AkatsukiGod’s blessing on this wonderful world!! δίνουν το έναυσμα για νέα σειρά anime. Οι Fukushima και Takahashi παίζουν τους χαρακτήρες Kazuma και Megumin στο anime, αντίστοιχα.

Οι αρχικές light novels επικεντρώνονται στον Kazuma, έναν φοιτητή που πεθαίνει σε τροχαίο ατύχημα και συναντά τη θεά Aqua. Τότε του δίνεται η ευκαιρία να μετενσαρκωθεί σε έναν φανταστικό κόσμο και να πάρει μαζί του αυτό που επιθυμεί περισσότερο. Όταν αποφασίζει να επιλέξει την ίδια την Aqua, μεταφέρονται και οι δύο στη νέα τους ζωή. Το ζευγάρι αναλαμβάνει διάφορα «quests» προκειμένου να καλύψει βασικές ανάγκες όπως φαγητό, καταφύγιο και ρούχα, και τελικά προσλαμβάνει την μάγισσα Megumin και την ξιφομάχο Darkness, που γρήγορα αποδεικνύεται ότι είναι εξίσου άχρηστες με αυτούς. Όπως και να ‘χει, είναι ένα anime που δεν θα παρακολουθήσεις για τον ηρωισμό, το δράμα και την ένταση, αλλά για το αστείρευτο γέλιο που σου προκαλεί.

ks1Οι νουβέλες ενέπνευσαν δύο τηλεοπτικές σειρές anime. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2016 και η δεύτερη στις αρχές του έτους μας, τον Ιανουάριο του 2017. Το Crunchyroll προέβαλλε και τις δύο σεζόν παράλληλα με την Ιαπωνία.

Οι αρχικές νουβέλες ενέπνευσαν επίσης, τη δημιουργία manga από τον Masahito Watari. Η Yen Press κυκλοφορεί τόσο τις πρωτότυπες light novels, όσο και τα manga, στα αγγλικά.

Ένα παιχνίδι βασισμένο στο υλικό του KonoSuba είναι πραγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Ιαπωνία και θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και PlayStation Vita.

Advertisements