Το Fairy Tail Manga ήδη στο τελευταίο Arc – 60 εκατομμύρια πωλήσεις αντιγράφων

H επίσημη ιστοσελίδα του Fairy Tail : Dragon Cry φαίνεται να μας αποκαλύπτει στην εισαγωγική σελίδα ότι το FairyTail στην έκδοση manga βρίσκεται στο τελευταίο του Arc. Μας ενημερώνει επίσης ότι οι πωλήσεις αντιγράφων έχουν φτάσει τα εξήντα εκατομμύρια παγκοσμίως.

To manga ξεκίνησε το 2006, έχοντας εμπνεύσει δύο τηλεοπτικά anime, μερικά πρωτότυπα βίντεο anime καθώς και κάποια spinoff manga. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι ένα spinoff μπορείτε να το δείτε εδώ. To manga βλέπουμε ότι έφτασε το 500ό κεφάλαιο τον Σεπτέμβρη.

Η ταινία Fairy Tail : Dragon Cry θα ανοίξει στην Ιαπωνία στις 6 Μαΐου. H Kodansha του καθημερινού Shonen περιοδικού, είχε ενημερώσει το Μάιο του 2015 ότι το Fairy Tail επρόκειτο να βγάλει και δεύτερη ταινία. Οι πρώτοι δώδεκα τόμοι του πρωτοτύπου Manga εκδόθηκαν από την Del Rey στην Βόρεια Αμερική και η Kodansha Comics συνέχισε την έκδοση του Manga στα Αγγλικά με τον δέκατο τρίτο (13ο) τόμο το 2011.

Πηγή:A.N.N

Advertisements

#anime, #arc, #delrey, #dragoncry, #fairy, #greece, #%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%bc%ce%b5, #%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b3%ce%ba%ce%b1, #kodansha, #last, #manga, #tail